Supreme Propolis 7,5 ltr Bekijk groter

Supreme Propolis 7,5 ltr

Nieuw product

Supreme Propolis

Supreme Propolis is ons hoogwaardige complete voer, verrijkt met het natuurlijke antibioticum: propolis.

Meer details

4 Items

€ 44,21

Meer informatie

Supreme Propolis

Supreme Propolis is ons hoogwaardige complete voer, verrijkt met het natuurlijke antibioticum: propolis. Propolis heeft een positieve invloed op het afweersysteem in het algemeen en op de lever, het immuniteitssysteem, het zelfreinigende vermogen van het lichaam, de ontwikkeling van de beenderen en de huidkwaliteit. Al jaren gebruikt door mens en dier heeft veelvuldig onderzoek aangetoond dat propolis nog meer positieve bijdragen levert aan het welzijn van Nishikigoi.

Voorjaar: Het voeren van Propolis in het voorjaar zorgt ervoor dat ze na de koude winterperiode snel een verhoogde weerstand opbouwen. Hiermee is uw Nishikigoi direct aan het begin van het seizoen beter beschermt tegen infecties en parasieten. Door de lange vastenperiode ligt de peristaltiek (langzaam voortschrijdende beweging van de darm) hoegenaamd nog stil. Dit moet langzaam op gang komen door het verstrekken van kleine hoeveelheden voer.

Na medicijnkuur: Ook vissen welke vervoerd zijn kunnen de hulp van Propolis gebruiken. Evenals na een behandeling van uw Nishikigoi met medicijnen is het goed om uw juwelen vier weken Supreme Propolis te voeren en zo uw Nishikigoi te helpen de verloren weerstand weer op te bouwen. Propolis stimuleert het immuunsysteem van de Nishikigoi, waardoor er een goede en sterke afweer wordt ontwikkeld tegen infecties. Voerperiode: april, mei , juni, juli augustus, september, oktober.

Voeren vanaf 8 graden watertemperatuur.

Samenstelling: Carotenoïden, Astaxanthine, Spirulina, Paprika, Krill, Witvismeel, Propolis, Kleimineralen. Analytische bestanddelen: Koolhydraten 40%, Eiwit 35%, As 7%, Ruwe vetten 7%. Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 10.000 I.E/kg, Vitamine B3 1500 I.E/kg, Vitamine E 150 mg/kg, Vitamine C 120 mg/kg