Balance Sinking 20ltr Bekijk groter

Balance Sinking 20ltr

Nieuw product

Zinkend voer voor lage watertemperaturen. Uitgekiende samenstelling van tarwekiemen en vitaminen

Meer details

4 Items

€ 76,45

Meer informatie

In de winter wanneer de watertemperaturen lager liggen, neemt ook de stofwisseling van de vis af. Hiervoor hebben we een licht verteerbaar voer voor samengesteld. Een uitgebalanceerd voer speciaal voor lage watertemperaturen. Door de uitgekiende samenstelling van tarwekiemen en vitamines wordt het voer snel opgenomen en verteerd. Dit voorkomt verstopping van de darmen. Hierdoor verkleint de kans op infecties door schadelijke bacteriën. Tevens wordt het immuunsysteem van de Nishikigoi gestimuleerd. Dit alles is nodig om de Nishikigoi optimaal gezond te houden tijdens het voor- en najaar.

House of Kata maakt gebruik van de ideale kleine pellets van 3 mm. Uit onderzoek komt namelijk naar voren dat het voeren van kleine pellets bijdragen aan een betere spijsvertering van zowel grote als kleine vissen. Naast de ideale kleine pellets heeft het voer de unieke eigenschap de fecaliën in te kapselen waardoor deze een aanzienlijk mindere belasting geven op het filtersysteem.

Reiger bezoek: Ook na een reigerbezoek wanneer uw vissen geschrokken zijn en soms enkele dagen onderin de vijver verblijven is dit voer een uitkomst. U forceert ze niet met stress aan het oppervlakte water te verschijnen, maar ze kunnen op de bodem de broodnodige voeding krijgen en op een natuurlijke manier tot rust komen.

Voeren: vanaf 6 graden watertemperatuur

Samenstelling: Paprika, Mais, Soja, Witvismeel, Kleimineralen. Analytische bestanddelen: Koolhydraten 37%, Eiwit 30%, As 5,5%, Ruwe vetten 3%. Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 10.000 I.E/kg, Vitamine B3 1500 E/kg, Vitamine E 150 mg/kg, Vitamine C 120 mg/kg.