Super Grower 2.5 ltr. Bekijk groter

Super Grower 2.5 ltr.

Nieuw product

5 Items

€ 28,88

Meer informatie

Tijdens de zomermaanden kunnen de kleuren van de Nishikigoi zich het best ontwikkelen, zowel in kleur als formaat. Super Grower zorgt voor snelle groei en volle kleuren Is geschikt om in een korte periode de vis op gewicht te brengen. Bijzonder geschikt voor jonge vissen. Met name geschikt om de weerstand te verhogen. Door de hoogwaardige kwaliteit van de grondstoffen is het voer licht verteerbaar.

De Grower zit hem in de extra toegevoegde premix van o.a. vitamine E, C en diverse vitamine B. De natuurlijke pigmenten van vier super bestanddelen die de kleuren van de Nishikigoi optimaal bevorderen. Vooral de kleuren rood en oranje worden geïntensiveerd, zonder negatieve uitwerking op witte vlakken. Het gaat hierbij om krill, spirulina, astaxanthine en paprika extracten. Met deze vier bronnen is deze formule een favoriet van vele serieuze hobbyisten en Japanse Nishikigoi kwekers. is een zeer voedingsrijk drijvend voer, gemaakt van zuiver natuurlijke ingrediënten.

Voerperiode: april, mei , juni, juli augustus, september. Voeren: vanaf 15 Watertemperatuur

Samenstelling: Astaxanthine, Carotenoïden, Paprika, Krill, Witvismeel, Montmorilloniet klei. Analytische bestanddelen: Koolhydraten 38%, Eiwit proteïnen 35%, As 8%, Ruwe vetten 7%, Spirulina 3%. Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 10.000 I.E/kg, Vitamine B3 1500 I.E/kg, Vitamine C 160 mg/kg, Vitamine E 150 mg/kg.