Takazumi mix 4,5kg Bekijk groter

Takazumi mix 4,5kg

Nieuw product

Takazumi Mix is een volledig uitgebalanceerd professioneel combinatievoeder. Het combineert de voordelen van Takazumi Gold Plus met de voordelen van Takazumi High

Meer details

9 Items

€ 41,28

Meer informatie

Takazumi Mix - 4,5KG Takazumi Mix bevat enkel zorgvuldig geselecteerde grondstoffen. Hierdoor voorziet u uw koi's gegarandeerd van een hoogwaardige kwalitatieve voeding die het vijverwater niet zal vertroebelen. Hiernaast garandeert Takazumi een hoge verteerbaarheid van ca. 80% voor een betere waterkwaliteit en een aanzienlijk lagere belasting van het filtersysteem. Kernmerken Takazumi Mix Takazumi Mix is een volledig uitgebalanceerd professioneel combinatievoeder. Het combineert de voordelen van Takazumi Gold Plus met de voordelen van Takazumi High Growth in één krachtige topvoeder. Een medium vet- en proteïnegehalte in combinatie met alle andere benodigde voedingsstoffen zorgen voor een gezond koileven, een intense kleurontwikkeling en een optimale groei van uw koi.

Takazumi Mix alleen voeren vanaf een watertemperatuur van 10°C.

Doordat de voerkorrels lange tijd blijven drijven houd u overzicht over het voedergedrag en minimaliseert u de nadelen van overmatig voeren.